Overzicht & Flow

Strippenkaarten

Intuïtief, persoonlijk & zakelijk

Vol enthousiasme begonnen met (een nieuwe stap in) je bedrijf?
Gun het jezelf om tijd te besteden aan wat je wél leuk vind om te doen.

Pioniers in Flow is jouw
Online Aanbodstrateeg, sparringspartner & Copywriter

Voor coaches, therapeuten & maatschappelijke initiatieven

 • om duidelijk in beeld te krijgen wat de volgende stap is; 
 • sparren over websiteverbetering of een nieuw aanbod;
 • ondersteuning bij de creatie van een nieuwe aanbodpagina en het stroomlijnen van aanverwante techniek;
 • om snel mee af te stemmen en directe feedback te ontvangen zonder te hoeven wachten op een afspraak.

Mandy Esmee

Bedrijfsstrateeg

Co-creatieve aanbodcreatie

Sparringpartner

Online copywriting

Verdienmodellen

Strategisch sparringspartner

Authentieke aanbodpagina’s

Werkboeken & Contenthandouts

Salespage (her)ontwikkeling en techniek

Mijn waarden

Holding space

ruimte bieden waar je jezelf kan zijn

Gelijkwaardigheid

co-creatief samenwerken

zuiverheid

integriteit in marketing

Strippenkaarten

Strippenkaarten zijn heel handig voor die momenten dat je hulp nodig hebt. Je kunt mij daarmee snel en flexibel inschakelen, zonder veel administratieve rompslomp. Jij schakelt mijn hulp in op die momenten dat je het ook echt nodig hebt.

Hoe groter de strippenkaart, des te minder je betaalt per uur! 

6 uur support

30-strippenkaart
300,- excl. BTW
 • berekend per kwartier
 • regelmatige tijdrapportages
 • betaling vooraf
 • 12 maanden geldig

12 uur support

48-strippenkaart
550,- excl. BTW
 • berekend per kwartier
 • regelmatige tijdrapportages
 • betaling vooraf
 • 18 maanden geldig

18 uur support

72-strippenkaart
800,- excl. BTW
 • berekend per kwartier
 • regelmatige tijdrapportages
 • betaling vooraf
 • 24 maanden geldig

Fijne Samenwerkingen

“Het is zó prettig het is om een sparringpartner en een stok achter de deur naast me te hebben. En niet te vergeten een computernerd ‘on speed dail’ voor de techie dingen ;)”
"Met Mandy's steun werd mijn website mooi ontworpen en intuïtief in gebruik, waardoor ik met groot gemak fijne klanten krijg. Onze samenwerking kan ik niet anders noemen dan co-creatieve synergie."
"Mandy laat me inzien dat er veel meer potentie in mijn bedrijf dan ik dacht. Het is ontzettend waardevol hoe Mandy me hielp zichtbaar worden te worden met mijn bedrijf."

Veelgestelde vragen

Staat je vraag hier niet tussen? Mail me.

Mijn tijd plan ik per 2 weken. Dat houdt in dat als je nu je hulpvraag mailt, ik je, als je een strippenkaart hebt, over 2 weken gegarandeerd kan ondersteunen. Eerder hulp nodig? Neem contact met me op, want wie weet heb ik gewoon plek voor je 🙂

Ook: hoe meer uren je kiest of hoe groter het project is waar we samen aan werken, hoe meer je verzekerd bent van flexibele ondersteuning.

Dat kan! Voor opdrachten van minder dan 5 uur wordt een tarief van € 50,- excl. btw per uur berekend. Voor opdrachten van meer dan 5 uur kun je kiezen uit bovenstaande strippenkaarten.

Wil je aanpassingen aan je website of aanverwante software gedaan hebben waar je zelf niet de kennis voor hebt, maar wil je wel graag weten hoe het werkt? Neem gerust contact op.

Werken kan bij jou, maar ook bij jou op elke andere gewenste locatie met een tafel, een stopcontact en wifi. Als je wilt dat ik naar jou toe kom en de locatie ligt verder dan 15 kilometer van Doesburg af worden er wel reiskosten in rekening gebracht (€0,21 per km).

We beginnen met een kop thee en vervolgens gaan we samen aan het werk.

Het basistarief hiervoor bedraagt €100,- (exclusief BTW) voor een sessie van 2 uur. Heb je langer de tijd nodig? Dan betaal je € 50,- per extra uur. Lager tarief? Bekijk dan of een strippenkaart interessant voor je is.

Dat kan zeker! Bovendien is het ook nog goedkoper, omdat je mij een stuk zekerheid bied om met een leuk mens te werken 😉 Omdat ik tijd voor je reserveer heb je de gelegenheid om snel met me te schakelen en zaken voor je te regelen en op te lossen. Neem contact met me op, dan doe ik een aantrekkelijk aanbod.

Het is als ondernemer oké om regels te overtreden; je hoeft echt niet op elk social platform aanwezig te zijn, want laten we eerlijk zijn: past het werkelijk bij je? Zo ja, ga ervoor! Ik wil je echter op het hart drukken om scherp te te krijgen waar je je energie aan wil besteden en en waar vooral niet.

Vind je deze techniek leuk? Go for it! Laat je het liever aan je voorbij gaan? Ook dat is ok.

Ik vind het belangrijk dat je bedrijf zo ingericht is dat jij het kan handelen en je je klant bereikt op een manier die bij jou past.

Als je wil dat ik naar je toe kom en de locatie ligt verder dan 15 kilometer van Doesburg, dan reken ik €0,19 per gereden kilometer. Voor een afstand van meer dan 40 kilometer geldt een afname van minimaal 3 uur.