Website ontwikkelen in een creatieve flow...

Hoe werkt dat en hoe voelt dat?

Pioniers in Flow’s missie is om overweldiging en frustratie weg te nemen die komt kijken bij in het proces van bedrijfsidee naar website, zodat er mentaal en emotioneel ruimte ontstaat voor creativiteit. Creativiteit die zo hard nodig is om je onderneming met plezier en vanuit rust te kunnen draaien. 

Pioniers in Flow neemt je aan de hand  door het proces van idee naar helder, effectief en intuïtief online aanbod en ontlast je door de techniek van je over te nemen.

...om dit te bereiken, hoef we niet diep graven

Websites creëren is al meer dan 6 jaar een passie van mij. Ik heb mezelf HTML en CSS geleerd in de tijd van CU2 (kent iemand dit nog?) en ben in 2015 begonnen met het ontwikkelen van WordPress websites. Sindsdien creëer ik websites.

Met een hbo-diploma Bedrijfsmanagement heb ik een aantal jaren in de dierenbranche gewerkt voordat ik het bedrijfsleven verliet om in 2016 te gaan freelancen. Dit ging in eerste instantie niet ‘vrijwillig’. Een diagnose en heftig ziekteproces van Ziekte van Crohn maakte dat ik mijn leven- dus ook mijn werk – moest bouwen dienend aan mijn energiebeperking. Dat ging rustig, stap voor stap, met tijd voor trail & error. Aanwezigheid en een vinger aan de pols op het juiste moment is daarbij enorm belangrijk gebleken.

Die ervaring maakt dat ik geloof in de waarde van een persoonlijke stap-voor-stap aanpak. Ik ben graag dienstbaar aan coaches, therapeuten en creatieve pioniers die mijn creatieve drive en energie delen, maar door overweldiging, verlies van overzicht en daardoor motivatie, niet meer met plezier naar het de creatie van hun website kijken.

Plezier is juist de drijfveer die ik over wens te dragen. Vanuit mijn observerend vermogen, speelsheid en vakkundigheid kan ik heel snel voelen wat er nodig is, schakelen en oplossingen aandragen. Van daaruit is mijn doel om je te voorzien van een krachtige website die vanaf dag één met je visie mee kan groeien en het runnen van je bedrijf soepeler maakt. Voor coaches & therapeuten is mijn doel bovendien dat je online aanbod en website het vertrouwen geeft om te staan staan voor jou en je bedrijf. 

Bovendien vangen mijn techniek en aangedragen strategische oplossingen vaak preventief obstakels of hindernissen op voor de ondernemers waar ik bij betrokken ben. Gevolg? Met meer plezier en gemak kunnen ondernemen!

Mandy Esmee

Co-creatief webontwikkelen

Sparringpartner

Bedrijfsstrateeg

Put Stabiliteit en Zekerheid uit je Online Basis

Ik ondersteun je creativieve geest met deze diensten

Strippenkaarten & Website ontwikkelingspakketten

Strippenkaarten & Website ontwikkelings-pakketten

Vol enthousiasme speel je met een (idee voor een) nieuw aanbod of een webshop, leeromgeving, platform of iets anders.

Heb je graag dat ik de ontwikkeling van je online platform of website overneem? Of heb je behoefte om  te sparren, waarbij ik overzicht en focus aanbreng? 

Kom in beweging en houd tijd en energie over om te besteden aan dingen die je wél leuk vind om te doen. Handig voor projecten en momenten dat je mij snel in wil schakelen!

1-op-1 traject:
Zeker van je Online Basis

Het gebaande pad past niet bij je en je bent het zat om het alleen uit te moeten vogelen. 

GA IN 12 WEKEN VAN IDEE NAAR WEBSITE

Ik ga mee mee met jouw creatieve geest. Houd je op zachte wijze on point met verdiepingssessies & handouts.  Je vertaalt je ideeën in een authentiek verkoopaanbod, aantrekkelijk voor je klant. Dat kanaliseer ik in je intuïtieve, gepersonaliseerde website die je het zelfvertrouwen geeft om te staan voor jou en je bedrijf!

Download de gratis checklist

Slaap beter wetend dat je homepage
in orde is met deze gratis checklist